دکتر سعید پارسیان‌فر – نظام پزشکی 109316

میکرودرمال چیست و چه تفاوتی با پیرسینگ دارد؟

میکرودرمال یک تحول در دنیای پیرسینگ است. میزان پس‌زدن آن نسبت به پیرسینگ‌های درمال پایین است. علاوه بر این، آن‌ها را می‌توان به سرعت تقریباً در هر جای بدن جایگذاری کرد. با این روش، امکان انتخاب محل پیرسینگ بسیار بیشتر شده و حتی می‌توان با دو پیرسینگ میکرودرمال، ظاهری شبیه به پیرسینگ سطحی ایجاد کرد.

پیرسینگ میکرودرمال با گذشت زمان در مدل‌های مختلفی شامل رزوه خارجی، شکل‌های مختلف پایه و غیره تکامل یافته است. آخرین تحول، “اسکین دایور” با پایه گرد، بسیار کوچک‌تر و بدون هیچ‌گونه پیچ تزئینی است. برای انجام میکرو درمال، مراجعه به یک پیرسر ماهر و با تجربه ضروری است، زیرا فرآیند سوراخ کردن شامل ایجاد یک برش کوچک در پوست است و قرارگیری صحیح برای بهبود موفقیت‌آمیز اهمیت زیادی دارد.

در مطب دکتر پارسیان‌فر که بهترین کلینیک میکرودرمال در تهران است، شما در محیطی امن و استریل می‌توانید پرسینگ میکرو انجام دهید. در ادامه مقاله به معرفی انواع میکرودرمال، روش انجام آن و راه‌های مراقبت بعدی می‌پردازیم.

پیرسینگ میکرودرمال چیست؟

ابتدا ببینیم میکرودرمال چیه و چه تفاوتی با پیرسینگ درمال داره؟ پیرسینگ میکرودرمال (Micro Dermal Piercing) تکاملی از میکرو پیرسینگ (این حلقه‌های سطحی کوچک) و به طور کلی پیرسینگ سطحی است.

دلیل محبوبیت لنگرهای درمال به عنوان یک نوع رایج از پیرسینگ سطحی، نرخ بسیار پایین پس زدن آنها و همچنین ایجاد جای زخم کمتر هنگام برداشتن است. پس از انجام پیرسینگ میکرودرمال، دوره 3 تا 6 ماهه‌ای وجود دارد که در آن نباید به رویه میکرودرمال دست زد زیرا هرگونه تحريكی می‌تواند باعث شود جواهرات به سطح پوست نزدیک‌تر شوند که می‌تواند خطر پس زدن را افزایش دهد.

میکرودرمال
میکرودرمال

یک پیرسینگ میکرودرمال از دو جزء تشکیل شده است: پایه (لنگر) و رویه (قسمت بالایی). پزشک به شما در انتخاب لنگر میکرودرمال کمک خواهد کرد زیرا این یک اتصال دائمی است، اما پس از بهبود کامل سوراخ، خودتان می‌توانید رویه میکرودرمال را تغییر دهید. علاوه بر انتخاب رنگ یا طرح مورد علاقه خود، چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:

  1. بررسی کنید که ضخامت رویه میکرودرمال با ضخامت پایه مطابقت داشته باشد.
  2. پایه‌های میکرودرمال رزوه داخلی دارند، به این معنی که شما باید رویه‌ای را انتخاب کنید که روی آن پیچ ​​وجود داشته باشد.
  3. انتخاب یک ماده با کیفیت بالا و ضد حساسیت مانند تیتانیوم برای استفاده روزانه ایده‌آل است. همچنین استیل یا فولاد جراحی هم بعد از بهبود کامل پیرسینگ‌های میکرودرمال انتخاب خوبی است، زیرا بادوام است.

برای انجام میکرودرمال در تهران با مطب دکتر پارسیان فر با بیش از 15 سال سابقه به شماره 09303839919 تماس بگیرید یا در واتساپ یا تلگرام پیام دهید.

تفاوت میکرودرمال با پیرسینگ

پیرسینگ میکرو درمال به دلیل کاشته شدن در پوست برای جلوگیری از پس زدن، به عنوان نوعی پیرسینگ سطحی شهرت پیدا کرده است، به همین دلیل می‌تواند گزینه بهتری نسبت به استفاده از هالتر برای پیرسینگ مانند در پیرسینگ دست باشد. در جدول زیر به مقایسه میکرودرمال و پیرسینگ پرداختیم:

ویژگیپیرسینگ میکرودرمالپیرسینگ درمال
نحوه انجامسوراخ کوچکی در پوست ایجاد می‌شود و یک پایه تخت یا ایمپلنت کوچک در زیر پوست قرار می‌گیرد. سپس یک جواهر روی پایه پیچ می‌شود.سوراخ عمیق‌تری در پوست ایجاد می‌شود و جواهری به طور مستقیم در داخل سوراخ قرار می‌گیرد.
ظاهرظاهری ظریف و مینیمال دارد.ظاهری برجسته‌تر و جسورانه‌تر دارد.
مکانمی‌توان در نقاط مختلف بدن انجام داد، اما برای نواحی صاف مناسب‌تر است.محدودتر است و بیشتر برای نواحی ضخیم‌تر پوست مناسب است.
جواهراتاز جواهرات تخت یا برجسته با طرح‌های مختلف می‌توان استفاده کرد.از جواهرات بزرگتر و متنوع‌تر می‌توان استفاده کرد.
مدت زمان بهبودی2 تا 4 ماه طول می‌کشد تا کاملاً بهبود یابد.4 تا 6 ماه طول می‌کشد تا کاملاً بهبود یابد.
مراقبتنیاز به مراقبت‌های روزانه مانند تمیز کردن و ضدعفونی کردن دارد.نیاز به مراقبت‌های مشابه پیرسینگ میکرودرمال دارد.
عوارضممکن است شامل عفونت، خونریزی، واکنش آلرژیک و رد شدن جواهر باشد.ممکن است شامل عفونت، خونریزی، واکنش آلرژیک، رد شدن جواهر، آسیب عصبی و اسکار باشد.
مزایاتنوع زیادی در جواهرات دارد، در نقاط مختلف بدن می‌توان انجام داد.از جواهرات بزرگتر و متنوع‌تر می‌توان استفاده کرد.
معایبدر برخی موارد هزینه بیشترمدت زمان بهبودی طولانی‌تر دارد، مراقبت‌های بیشتری نیاز دارد، احتمال رد شدن جواهر، آسیب عصبی و اسکار بیشتر است.
مقایسه میکرودرمال با پیرسینگ

نحوه انجام میکرودرمال

کاشت میکرودرمال معمولاً نسبت به سایر پیرسینگ‌ها مثل پیرسینگ پا یا پیرسینگ زبان زمان بیشتری می‌برد. این کار معمولاً با ابزاری به نام “پانچ پوستی” انجام می‌شود که نوعی سوزن نسبتاً بزرگ است و برای ایجاد حفره در پوست عمل می‌کند. برای آماده‌سازی حفره‌ای که پایه‌ی میکرودرمال در آن قرار می‌گیرد، از قسمت بالایی، جلویی و پشتی پوست نمونه‌برداری می‌شود.

شاید این تکنیک کمی‌خشن به نظر برسد، اما درد آن به طور کلی قابل تحمل است و بسیار کمتر از چیزی است که تصور می‌کنید. سپس جواهر مورد نظر شما با یک گیره مخصوص که آن را از انتها نگه می‌دارد، داخل حفره قرار داده می‌شود. کاشت همچنین می‌تواند با چاقوی جراحی یا سوزن انجام شود.

مدل های میکرودرمال
مدل های میکرودرمال

برداشتن جواهر بعداً با چاقوی جراحی به طور کامل امکان‌پذیر است و تنها یک جای زخم جزئی باقی می‌گذارد. اگر جواهر میکرودرمال به طور ناخواسته کنده شود، بسته به خاصیت ارتجاعی پوست و شدت ضربه، امکان قرار دادن مجدد آن وجود دارد. در صورت بروز چنین اتفاقی، حتماً پس از قرار دادن مجدد، باید بررسی کنید که همچنان با سطح پوست منطبق باشد و جابه‌جا نشده باشد. در صورت جابه‌جا شدن، احتمال پس زدن آن بسیار زیاد است.

انواع میکرودرمال

در جدول زیر می‌توانید انواع میکرودرمال را به تفکیک ویژگی‌ها و محل ببینید:

نوع میکرودرمالتوضیحاتمحل‌های رایج
میکرودرمال پایه تخترایج‌ترین نوع میکرودرمال؛ دارای یک پایه و یک دیسک تخت در انتها است.صورت، گوش، گردن، سینه، بازو، دست، پا
میکرودرمال پایه مخروطیشبیه میکرودرمال پایه تخت است، اما با یک پایه مخروطی شکل.صورت، گوش، گردن، سینه، بازو، دست، پا
میکرودرمال لبه‌داردارای یک پایه تخت با لبه‌های برجسته است. این لبه‌ها به نگه‌داشتن جواهرات سنگین‌تر کمک می‌کنند.صورت، گوش، گردن، سینه
میکرودرمال انکوردارای یک پایه خمیده است که به آن شکل لنگری می‌دهد. این نوع میکرودرمال برای نواحی خمیده بدن مانند انگشتان و نوک سینه ایده‌آل است.گوش، نوک سینه، انگشتان
میکرودرمال سطحیپایه این نوع میکرودرمال زیر پوست قرار نمی‌گیرد و روی سطح پوست است.صورت، گوش، گردن
انواع مدل‌های میکرودرمال

بنابراین می‌بینید که با میکرودرمال می‌توان پیرسینگ‌های سطحی در قسمت‌های صاف بدن انجام داد. در واقع، مکان‌های زیادی روی بدن وجود دارند که می‌توانید میکرودرمال انجام دهید؛ رایج‌ترین آنها عبارتند از:

  • پیرسینگ سینه و قفسه سینه
  • میکرودرمال باسن و قسمت پایین کمر
  • میکرودرمال ران
  • میکرودرمال ناف
  • میکرودرمال گردن و پشت گردن
  • میکرودرمال ترقوه
  • میکرودرمال دست و به خصوص مچ دست
  • میکرودرمال گلو

یعنی مثلاً اگر جایی از گردن را نتوانستید پیرسینگ گردن کنید، میکرودرمال گزینه ایده‌آل شما خواهد بود. پرطرفدارترین پیرسینگ‌های میکرودرمال صورت نیز شامل موارد زیر است:

  • پیرسینگ گونه
  • پیرسینگ زیر ابرو
  • پیرسینگ چاکرا (نقطه انرژی) /چشم سوم

حتی می‌توانید از میکرودرمال برای اضافه کردن جزئیات بیشتر به خالکوبی استفاده کنید. میکرودرمال فیک هم گزینه خوبی برای کسانی است که به هر دلیلی نمی‌توانند میکرودرمال دائم انجام دهند.

مراقبت از پیرسینگ میکرودرمال

به طور معمول 2 هفته مراقبت از میکرودرمال لازم است و پس از 3 ماه کاملاً خوب می‌شود. بهبودی پیرسینگ میکرودرمال نسبت به پیرسینگ‌های سطحی سریع‌تر است.

مراقبت از پیرسینگ معمولاً ساده است: روزی دو بار با صابون با PH خنثی محل پیرسینگ را تمیز کنید تا ترشحات (خون، لنف و غیره) پاک شود، سپس با محلول نمکی بشویید. فراموش نکنید که ناحیه را خشک کنید تا پیرسینگ نفس بکشد.

برای سهولت در تمیز کردن، توصیه می‌شود از گوش پاک کن برای مالیدن صابون و خشک کردن استفاده کنید. هر بار پیرسینگ خود را از همه طرف بشویید.

پس از قرار گرفتن پیرسینگ لنگر میکرودرمال در جای خود، باید مراقب گیر کردن جواهرات به لباس خود باشید.

جواهرات مناسب برای میکرودرمال

جواهرات تیتانیوم انتخابی عالی برای انواع پیرسینگ‌های میکرودرمال و درمال مثل پیرسینگ ابرو هستند زیرا حساسیت ایجاد نمی‌کنند. استیل جراحی نیز انتخابی محبوب ارزان‌تر از جواهرات تیتانیومی‌ است که توصیه می‌شود پس از بهبود کامل پیرسینگ از آنها استفاده کنید.

اگرچه این پیرسینگ‌ها به اندازه پیرسینگ گوش، پیرسینگ بینی یا پیرسینگ لب متداول و پرطرفدار نیستند، اما به طور زیادی در حال محبوب شدن است. بسته به ناحیه‌ای که برای سوراخ کردن انتخاب می‌کنید، باید بسیار مراقب باشید که به آن ناحیه فشار اضافی وارد نکنید، زیرا احتمال پس زدن شدن میکرودرمال توسط بدن زیاد می‌شود.

عوارض جانبی پیرسینگ میکرودرمال

دانستن عوارض جانبی بسیار مهم است، زیرا وقتی از خطرات احتمالی آگاه باشید می‌توانید به طور مناسب از آنها اجتناب کنید یا در صورت وقوع آنها را شناسایی کرده و به سرعت اقدام کنید. عوارض میکرودرمال شبیه به پیرسینگ‌های پوستی مثل پیرسینگ ناف است.

در اینجا رایج‌ترین عوارض جانبی مرتبط با میکرودرمال آورده شده است:

  • عفونت: علائم عفونت میکرودرمال عبارتند از درد شدید، چرک زرد یا سبز، تورم، بثورات، بوی بد و پوستی که هنگام لمس کردن اطراف محل پیرسینگ داغ است. همچنین ممکن است جواهرات از لنگر آویزان شده یا جدا شود.
  • آسیب بافتی: آسیب بافتی زمانی رخ می‌دهد که عفونت به موقع درمان نشود. همچنین در صورتی که پیرسینگ به درستی نصب نشود هم آسیب بافتی رخ می‌دهد.
  • گرانولاسیون بیش از حد: این به برآمدگی قرمز رنگی اشاره دارد که در صورت فشار زیاد در اطراف محل پیرسینگ ایجاد می‌شود. این می‌تواند ناشی از یک سوراخ بسیار تنگ، لباس نامناسب یا دلایل دیگر باشد.
  • جای زخم: اگر جواهرات را حرکت دهید یا در حالی که به طور کامل بهبود نیافته است با آن بازی کنید، خطر ایجاد اسکار وجود دارد.

بهترین راه برای جلوگیری از این عوارض، انجام میکرودرمال توسط یک فرد حرفه‌ای، رعایت دقیق دستور العمل‌های مراقبت پس از عمل، تمیز کردن خوب محل پیرسینگ و اجتناب از لباس‌های تنگ و سایر عوامل مضر برای پیرسینگ میکرودرمال شما است.

تعویض میکرودرمال

پیرسینگ میکرودرمال از دو بخش تشکیل شده است؛ پایه میکرودرمال قابل تعویض نیست و اگر می‌خواهید پیرسینگ خود را بردارید، باید برای برداشتن حرفه‌ای آن به یک پیرسر مراجعه کنید؛ همان طور که در مورد سایر پیرسینگ‌ها مثل پیرسینگ ترقوه هم گفتیم.

پس از بهبودی کامل پیرسینگ، می‌توانید در خانه قسمت بالایی میکرودرمال را تعویض کنید. این قطعه به سادگی باز می‌شود. اگر در باز کردن قسمت بالایی میکرودرمال با مشکل مواجه شدید، می‌توانید به مطب دکتر پارسیان فر مراجعه کنید. در صورتی از انبر استفاده کنید که انبر مخصوص پیرسینگ و کاملاً ضدعفونی شده باشد.

میکرودرمال در تمام نواحی بدن قابل انجام است.
میکرودرمال در تمام نواحی بدن قابل انجام است.

اگر در مورد تعویض پیرسینگ در خانه مطمئن نیستید، به خصوص برای اولین بار، بهتر است از پزشک خود کمک بگیرید. قسمت بالایی جدید میکرودرمال را با پیچاندن در جای خود قرار دهید و مطمئن شوید که به درستی پیچ شده است. همیشه قبل از دست زدن به هر قسمت از پیرسینگ یا جواهرات، دستان خود را با صابون آنتی باکتریال بشویید و مطمئن شوید که جواهرات پیرسینگ خود را ضدعفونی کردید.

میکرودرمال چقدر درد دارد؟

میکرودرمال تا حدی دردناک است و هنگام انجام آن کمی ‌ناراحتی احساس خواهید کرد. متخصصان پیرسینگ می‌گویند این درد بیشتر شبیه فشار روی پوست است و تحمل آن سخت نیست. در مقایسه با پیرسینگ واژن هم می‌توان گفت واقعا میکرودرمال عمل دردناکی محسوب نمی‌شود.

به خاطر داشته باشید که تحمل درد همه افراد با هم متفاوت است. برخی از افراد بسته به محل قرارگیری پیرسینگ، این درد را بیشتر از دیگران احساس می‌کنند. ضخامت پوست، محل قرارگیری اعصاب و نزدیکی به رگ‌ها بر میزان درد میکرودرمال پیرسینگ تأثیر می‌گذارد، بنابراین این‌ها عواملی هستند که هنگام انتخاب محل میکرودرمال باید در نظر بگیرید.

ماندگاری میکرودرمال‌ چقدر است؟

پیرسینگ‌های میکرودرمال به طور متوسط ​​5 سال طول عمر دارند، اما بسته به اینکه پس از بهبودی چقدر از آن مراقبت می‌کنید، می‌تواند کمتر یا بیشتر از آن دوام داشته باشد. برخی از مراجعین من 7 سال یا بیشتر پیرسینگ میکرودرمال خود را حفظ کرده‌اند، بنابراین واقعاً به شما بستگی دارد.

چقدر زمان میبرد که میکرودرمال بهبود یابد؟

این مورد زمان مشخص و دقیقی ندارد اما بین 1 تا 3 ماه ممکن است که به طول انجامد. باز هم تأکید می‌کنیم بهبود زخم سوراخ به رعایت مراقبت‌ها و نکات مربوط به ضدعفونی بستگی دارد. هر چه شما پوسته‌های اطراف را نکنید و تورم برای آن ایجاد نکنید، در زمان کوتاه‌تری بهبود می‌یابد.

آیا پس زدن میکرودرمال امکان دارد؟

لنگر یک وسیله غیرطبیعی است و این احتمال وجود دارد که از جانب بدن به عنوان یک جسم خارجی شناخته شود، اما این مورد بسیار نادر است و اغلب افراد با این‌گونه مشکلات مواجه نمی‌شوند. برای اینکه همچین مسئله‌ای به وجود نیاید، این کار را توسط پزشک زیبایی انجام دهید.

هزینه میکرودرمال چقدر است؟

قیمت میکرودرمال به عوامل زیادی بستگی دارد. یک پزشک متخصص باتجربه به نسبت دیگران هزینه بیشتری از شما دریافت می‌کند. همچنین، هزینه جواهرات جداگانه محاسبه می‌شود که بسته به کیفیت مواد و سبک آن، متفاوت خواهد بود. برای اینکه ایده بهتری از کل هزینه پیرسینگ میکرودرمال به دست آورید، توصیه می‌کنم با مطب به شماره 09303839919 تماس بگیرید.

سخن پایانی

همان طور که در این مقاله دیدیم، پیرسینگ میکرودرمال برای اینکه به طور کامل بهبود یابد، به 1 تا 3 ماه زمان نیاز دارد؛ البته، زمان بهبودی به میزان مراقبت‌های بعد از انجام پیرسینگ وابسته است. اگر از آن به خوبی مراقبت کنید، زمان بهبودی آن کمتر طول می‌کشد.

مهم‌ترین نکته برای اینکه تجربه خوبی ار میکرودرمال داشته باشید و دچار عوارض نشوید این است که این کار را نزد بهترین دکتر میکرودرمال در تهران انجام دهید. اگر میکرودرمال خیلی عمیق قرار داده شود، می‌تواند به لایه‌های پوست آسیب وارد کند؛ از طرفی اگر خیلی کم عمق باشد، حرکت خواهد کرد. هر دو حالت افراطی خطرناک هستند و خطر آسیب بافتی را به دنبال دارند. بنابراین مهم است که توسط متخصص میکرودرمال تهران انجام شود.

برای انجام میکرودرمال در تهران با مطب دکتر پارسیان فر با بیش از 15 سال سابقه به شماره 09303839919 تماس بگیرید.

سمت راست کمترین امتیاز و سمت چپ بیشترین امتیاز
[تعداد امتیازها 5 عدد و میانگین امتیازها 4.2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‫2 نظر

  • زهرا بیات گفت:

    سلام آقای دکتر. میکرودرمال برای باسن میشه استفاده کرد؟