پیرسینگ پا
فهرست محتوای این مطلب
همه افراد از نوجوان تا میانسال و حتی اشخاصی که پا به سن گذاشتهاند، با پیرسینگ آشنایی دارند و میدانند که از این روش در اندامهای مختلفی استفاده میکنند. تا چندی پیش پیرسینگ را بر روی نواحی مختلف بدن مانند گوش، زبان، ابرو، پیرسینگ لب و ناف دیده باشید اما باید بدانید که پیرسینگ پا یکی از انواع جدید پیرسینگ است که خانمها را مجذوب خود کرده است.
پیرسینگ پا
به طور کلی تمامی روشهای زیبایی برای خانمها دارای جذابیت خاصی هستند اما تکنیکهایی که سادهتر هستند و میتوانند در عین سادگی، زیبایی فوقالعادهای برای ناحیه مورد نظر ایجاد کنند و همچنین از هزینههای زیادی برخوردار نیستند، بیشتر مورد توجه قرار میگیرند. ساق پا و همچین مچ پا از نواحی هستند که با ایجاد پیرسینگ و نصب جواهرات ریز و گوی مانند، بسیار زیبا خواهند شد. گاهی افراد اظهار دارند که با ایجاد پیرسینگ و نصب یک زیور آلات و یا جواهرات و برقراری زیبایی، اعتماد به نفسشان افزایش مییابد.

همانطور که میدانید، در روش پیرسینگ، پوست را با استفاده از دستگاه مخصوص سوراخ میکنند و از آن نواحی زیور آلات آویزان میکنند. رایج ترین شکل پیرسینگ، پیرسینگ ناف، پیرسینگ گوش و پیرسینگ بینی است. برای ساق پا و همچنین مچ پا، بهتر است از جواهرات توپی شکل و یا گوی مانند استفاده کنید تا در زیر شلوار و لباس جواهرات مماس با لباس شما را آزار ندهد و یا دچار کشیدگی نشود.

این نوع پیرسینگها برای ساق پا و یا مچ پا به فرم یک طرفه هستند. به این معنا که یک طرف این پیرسینگها به صورت قلاب در زیر پوست قرار میگیرند و نگین بر سطح آن پیچ میشود. در واقع قلاب جواهر در ظاهر اصلاً دیده نمیشود.
مشاهده نمونه کارهای پیرسینگ
عوارض پیرسینگ ساق پا
ایجاد سوراخ در نواحی مختلف بدن عوارض چندان شایع یا خطرناکی ندارد اما باید مراقب باشید که پیرسینگ ساق پا که از نواحی حساس است را زیر نظر پزشک و در مرکز معتبر انجام دهند. اغلب افرادی که در سالنهای زیبایی به پیرسینگ میپردازند، به مرور زمان از ناحیه پیرسینگ ایجاد شده به عفونت دچار میشوند و همچنین قرمزی و التهاب شدید را تجربه میکنند. عفونت پیرسینگ ساق پا بسیار چالش بر انگیز است و به همین دلیل ترجیحاً موارد مراقبتی را رعایت کنید و باید توسط یک پزشک با تجربه این کار را انجام دهید.
برای بهبود جای پیرسینگ پا چکار کنیم؟
پزشکان توصیه دارند که برای ضد عفونی کردن و بهبود سریعتر جای پیرسینگ ساق پا از محلول نمکی استریل استفاده کنید. این محلولها دارای هیچ ماده افزودنی نیستند و به همین دلیل خاصیت ضد میکروبی بالایی دارند. در واقع باید جای سوراخ پیرسینگ هر چه سریعتر بهبود یابد و خشک شود تا از ایجاد عفونت جلوگیری شود.

توجه داشته باشید که برای شست و شوی جای پیرسینگ باید قبل از آن، دستهای خود را بشویید تا آلودگی به داخل سوراخ پیرسینگ نفوذ نکند.
دوره نقاهت پیرسینگ ساق پا
در ابتدا احتمال وجود تورم موضعی و کبودی در ناحیه پیرسینگ ایجاد شده، وجود دارد. در دوران نقاهت پیرسینگ پا، شما نباید به آن ناحیه دست بزنید و فقط باید طبق دستورات پزشک این ناحیه را شست و شو دهید و سپس به آرامی خشک کنید که مرطوب باقی نماند. در صورتی که ترشحاتی از پیرسینگ پای شما خارج میشد، باید به پزشک خود اطلاع دهید.

احتیاط کنید که در روزهای اولیه، از شلوارهای جذب استفاده نکنید تا جواهرات پیرسینگ شما با سطح لباس برخورد نداشته باشد و در محل جا به جا نشود و همچنین اصطحکاک بین آنها ایجاد نشود. همچنین بهتر است تا دو هفته برای استحمام از دوش آب ولرم استفاده کنید و برای حتی مدت زمان کوتاه در وان آب ننشینید.
برای پیرسینگ پا چکار کنیم؟
برای انجام پیرسینگ ساق پا در تهران میتوانید با مطب دکتر پارسیان فر با بیش از 15 سال سابقه به شماره 09303839919 تماس بگیرید.